top of page
Neuropsykiatrinen valmennus
Paikkatilanne 16.9.2023: voimme aloittaa uusia valmennuksia.
SUJUn neuropsykiatrinen valmennus on yksilöllistä, ratkaisu- ja vahvuuskeskeistä valmennusta yli 16-vuotiaille nuorille sekä aikuisille, jotka tunnistavat itsellään ADHD tai autismin piirteitä. SUJUn valmentajilla on pitkä kokemus neuropsykiartisesta valmennuksesta nuorten ja aikuisten parista. Siksi moni kokee täällä elämänsä ensimmäistä kertaa tulevansa ymmärretyksi ja saavansa apua oikealla lailla oikeisiin asioihin. Joskus jo yksittäinen valmennustapaaminen tai muutaman kerran mittainen valmennusprosessi vie asioita hyvällä tavalla eteen päin.
Neuropsykiatrisessa oireilussa tyypillisiä liitännäisoireita ovat esim. masennus, ahdistus, unihäiriöt, riippuvuudet, oppimisen pulmat sekä psykosomaattinen oireilu. Myös tunne-elämän sekä sosiaalisen kanssakäymisen erilaiset vaikeudet ovat tavallisia. Neurokirjonpiirteisen elämässä ponnistelu näkymättömän toimintarajoitteen kanssa voi johtaa uupumukseen. Erilaisuuden kokemus ja jonkinlainen yksinäisyyden ja outouden tunne saattaa olla tuttua.
"Ajattelin lapsena, että minun täytyy olla avaruusolento, koska olen erilainen kuin muut. Silloin pohdin, että jos vain
yrittäisin enemmän, minusta tulisi normaali."
Neuropsykiatrisen valmennuksen tavoitteena on tarjota psykoedukaatiota, kehittää henkilöiden arjen- ja elämänhallinnan taitoja, tukea uusien toimivien toimintatapojen kehittymistä sekä myönteisen elämänpolun rakentumista. Myös hoito- ja kuntoutuspolkujen rakentumista tuetaan verkostotyöskentelyn kautta. Jos diagnoosia ei vielä ole, voit saada tukea tähän prosessiin. 
Ole yhteydessä yhteystietolomakkeen kautta niin räätälöidään tarpeenmukainen valmennus- tai koulutusprosesssi! Toimimme kasvokkaisine tapaamisine Tampereella, mutta etänä tapaamiset onnistuvat aivan mihin vain. Osa valmentajista toteuttaa valmennusta myös englanniksi.
Valmennustiimi
satu_8-3-1.jpg

Satu Huhtala

Suju_Nepro-2_edited.jpg

Hanna Untala

suju-1.jpg

Hannele Ala-Keskinen

suju-3.jpg

Sari Anttila

Nepro-henrietta-2.jpg

Henrietta Jarva

bottom of page