top of page
Verkkokauppa valmistumassa pian!
"Voisinko minä olla?"

verkkokurssi ADHD:ta ja autismia pohtiville aikuisille

179€
Neuropsykiatriset valmennuspaketit 

1 x 60min / 3 x 60min / 5 x 60min. Tutustu neuropsykiatriseen valmennukseen.

alk. 93€
Ymmärrystä neuroarkeen webinaari 

Olennaista tietoa aikuisten neurokirjosta kaikille asiasta kiinnostuneille. Kesto 1h.

89€
Neurodiversiteetti työelämässä

Perustietoa ADHD:sta ja autismikirjosta aikuisen elämässä, miten näyttäytyy, miltä tuntuu sekä apukeinoja. Sisältää kokemusosaajapuheenvuoron. Voidaan toteuttaa lähitapahtumana tai etänä. Kesto 3h. Matkakulut lisätään hintaan.

750€

+ alv 24%

Webinaari: Mitä on seksuaalisuus?

Tietoa ammattilaisille, läheisille ja vanhemmille. Tietopaketti on koostettu neurokirjon näkökulmasta. 

129€
Webinaari: Autismi tutummaksi

Sote- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat päivittää autismitietouttaan. Webinaari sisältää ratkaisukeskeisiä harjoitteita. 

129€
suju.png
Aikuisen oppimisvaikeustestit

Oppimisen erilaiset pulmat ovat yleisiä. Oppi­mis­vaikeus on todettu tutkimuksissa olevan jopa 20 %:lla suoma­lai­sista. Oppimisvaikeudet kannattaa ottaa puheeksi, jos ne haittaavat arkea, opiskelua tai työtä. Tunnistaminen antaa hyödyllistä tietoa omasta tiedonkäsittelystä ja lisää itsetuntemusta.

Lukemisen pikatestillä voit itse selvittää alustavasti lukihäiriön mahdollisuutta. Kysymykset perustuvat British Dyslexia Associationin aikuisille tarkoitettuun tarkistuslistaan. Sitä on muokattu Kuntoutussäätiön Opi oppimaan -projektin kokemusten perusteella.

SUJU tarjoaa maksullisia testejä yli 15-vuotiaille henkilöille ja tahoille, jotka haluavat selvittää lukemiseen ja laskemiseen liittyviä mahdollisia erityishaasteita. Testaajana toimii Hanna Untala (KM, EO, neuropsykiatrinen valmentaja).

Lukiseula

DigiLukiseula on sähköisesti toteutettava seulontamenetelmä lukemisen ja kirjoittamisen taitojen arviointiin yli 15-vuotiaille. Sen avulla voi saada suuntaa-antavan tiedon siitä, onko kyseessä lukivaikeus vai ei. Seulasta saa palautteen, joka kuitenkaan ei ole virallinen lukilausunto. Mikäli seula osoittaa, että sinulla saattaa olla lukivaikeus tai tarvitset lukitodistuksen, kannattaa sinun tehdä myös yksilöllinen lukitesti. Kesto n. 1,5 tuntia. Testin voi tehdä myös etänä.

 

Hinta: 135€ (sis. alv 24%)

Yksilöllinen lukitesti

Yksilöllisen arvioinnin avulla saadaan tarkka ja monipuolinen lukemisen ja kirjoittamisen taitojen profiili. Kertyvä tieto auttaa suuntaamaan tukitoimia, jotka palvelevat kunkin yksilöllisiä tarpeita. Kesto noin 2 tuntia. Testi tehdään paikan päällä Tampereella.

 

250€ (sis. alv 24%)

Laskutaidon testi

KTLT-testiä voidaan käyttää aikuisten laskutaidon arviointiin. Sillä arvioidaan tutkittavan henkilön peruslaskujen hallinnan ja soveltamisen taitoja. Testin tekemiseen varataan 60 minuutin aika paikan päällä Tampereella. Kirjallinen tulosraportti toimitetaan kahden viikon sisään testin tekemisestä.

 

225€ (sis. alv 24%)

Mitä hyötyä?

Mahdollisuus lisäajalle esim. mopo- ja autokoulun teoriakokeessa, ylioppilaskirjoituksissa, pääsykokeissa sekä opintojen aikaisissa erityisjärjestelyissä esim. tenttiajassa tai rauhallisempi koetila. Myös työpaikalla ja työtehtävissä on mahdollisuus toimivimpiin järjestelyihin, jos oppimiseen liittyvä erityishaaste on tiedossa.

 

Mitä maksaa?

Kunkin testin hinnan näet testiselosteen alla. Voit hankkia testin omakustanteisesti tai voit kysyä sosiaalitoimen, TE-toimiston, vakuutuslaitoksen tai Kelan mahdollisuutta tukea testin tekemistä.

 

Miten?

Ota yhteyttä, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Kiitos yhteydenotostasi, palaamme pikimmiten asiaan!

bottom of page