SUJUn valmentajat
Hanna Untala

Olen SUJU Oy:n perustaja ja valmentava toimitusjohtaja. Toteutan neuropsykiatrista valmennusta, uravalmennuksia sekä teen oppimisvaikeuksiin liittyviä testauksia. Olen myös moniammatillisen tiimin jäsen SUJUn NePRO:n tuottamassa Oma väylä -kuntoutuksessa. Lisäksi olen Intro ry:n perustajajäsen.


Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteriohjelmasta, erityisopettaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi minulla on Stressinhallintavalmentajan sekä Mind Coach® (certified trainer) pätevyydet. Takataskusta löytyy yrittäjän ammattitutkinto sekä yritysjohdon erityisammattitutkinto. Aiemmassa elämänvaiheessa olen toiminut muusikkona, pedagogina sekä kouluttajana musiikkikasvatuksen parissa. Alati uteliaana tiedon- ja oppimisenhaluisena ihmisenä seurailen elämänkoulun ihmeellistä ja laajaa oppimäärää. Elämän merkityksellisin luottamustehtävä on olla kolmen ihmisen äiti. 


Sisäsyntyistä on haluni olla saattajana oppimisen ja oivalluksen äärelle yksilöllisen kehittymisen prosessissa. Tuotan työssäni pohtimisen rauhaa, vaihtoehtoisia näkökulmia, luottamusta, toivoa ja kiitollisuutta, prosessien selkeyttä sekä parempaa fyysistä ja psyykkistä oloa. Plakkarissa on kohtaamisia tuhansien ainutkertaisten, keskenään äärimmäisen erilaisten arvostamieni ihmisten kanssa. 

Suju_Nepro-2.jpg
Eveliina Honkamäki

"Olen koulutukseltani sosionomi AMK sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen tehnyt pitkän työuran järjestöissä tukea tarvitsevien nuorten parissa.

 

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja yhä vuosien työkokemuksen jälkeen kiinnostunut nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan.

Uskon, että unelmat voivat toteutua ja ratkaisut erilaisiin, haastaviinkin tilanteisiin löytyvät. Etsitään ratkaisuja yhdessä. Pienissä muutoksissa on avain johonkin suurempaan.

Oma henkilökohtainen korkeakoulu on olla kolmen nuoren äiti."

I work in English also!

Suju_Nepro-3.jpg
satu_8-3-1.jpg

Satu Huhtala

SUJU Oy aloitti keväällä 2021 yhteistyön Tapereen kaupungin kanssa tarjoten palvelutuottajana neuropsykiatrista valmennusta. Neuropsykiatrisena valmentajana näissä toimii Satu Huhtala. "Olen koulutukseltani toimintaterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Kiinnostukseni neurokirjon asioihin syttyi v. 2004, jonka myötä hakeuduin toimintaterapiaopintoihin. Valmentajana pyrin olemaan empaattinen ja lempeän jämäkkä."

Nella Nuutinen

Minua kutsutaan Nellaksi. Haluan olla auttamassa, kun sinä etsit tapoja tehdä elämästäsi omannäköistä tavalla, joka kantaa. Koen, että elämä heittää meille itse kullekin eteen välillä jos jonkinlaista, eikä maailmalla aina todellakaan ole kohtuuden tajua. Varsinkin sellaisissa tilanteissa luotettavia kanssakulkijoita tarvitaan – ja juuri sitä minä työssäni haluan olla. Minulla on vahva luotto siihen, että hankalissakin tilanteissa muutokseen on aina mahdollisuus.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja sosionomi (AMK) ja sosiaalialan töihin siirtymisen jälkeen täydentänyt osaamistani erilaisilla lyhyemmillä koulutuksilla. Paraikaa opiskelen hiukan psykologiaa ja aloitan pian nepsyvalmentajakoulutuksen. Aiempi työkokemukseni on kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen kentiltä.

Vapaa-ajallani erityisen lähellä sydäntäni ovat larppaaminen, kirjoittaminen, miekkailu, koiran kanssa ulkoilu ja tanssiminen. Perheeseeni kuuluu kumppanin ja koiran lisäksi kumppanin kaksi hevosta.

nella-2.jpg
Anni Raunio

Olen koulutukseltani sosionomi ylempi AMK (sosiaaliala) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen toiminut pitkään järjestössä erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja heidän perheidensä palvelujen ja kehittämisen parissa. Leikkimielisyys ja uteliaisuus ovat minun kantavia voimiani. Aina voi oppia uutta.

 

Jokainen kohtaaminen on minulle tärkeä. Joskus kohtaaminen onnistuu parhaiten yhdessä tekemällä, vaikka valokuvaamalla. Minua on kuvattu lempeäksi, turvalliseksi ja tilaa antavaksi. Se on juuri sitä mitä haluan valmentajana olla. Jokainen pieni askel on tärkeä kohti tavoitetta ja tehtäväni on olla niissä askeleissa turvallisesti mukanasi.

anni_8-3-1.jpg

LUPAUS
Valmennusprosessisi jälkeen jotain on muuttunut toivomaasi suuntaan, edes hitusen, joskus aikamoisen loikan verran. Olemme valmentajina todistamassa inhimillisiä ihmetarinoita - arjen sankarimatkoja.