SUJUn valmentajat
Hanna Untala

SUJU Oy:n perustaja on Hanna Untala, joka on aktiivisesti valmentava ja
kouluttava toimitusjohtaja. Hanna toteuttaa NUOTTI-valmennusta, neuropsykiatrista valmennusta sekä uravalmennuksia. Lisäksi hän on kehittämässä SUJU Oy:n NePRO-toiminnan alle Kelan uutta Oma väylä -neuropsykiatrista kuntoutusta. Hanna on myös Intro ry:n perustajajäsen ja toimii Suomen Mielelenterveys ry:n kouluttajana.

"Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteriohjelmasta, erityisopettaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi minulla on Stressinhallintavalmentajan sekä Mind Coach® (certified trainer) pätevyydet. Takataskusta löytyy yrittäjän ammattitutkinto, lisäksi yritysjohdon erityisammattitutkinto on tekeillä. Aiemmassa elämänvaiheessa olen toiminut muusikkona, pedagogina sekä kouluttajana musiikkikasvatuksen parissa. Alati uteliaana tiedon- ja oppimisenhaluisena ihmisenä seurailen elämänkoulun ihmeellistä ja laajaa oppimäärää. Elämän merkityksellisin luottamustehtävä on olla kolmen ihmisen äiti. 

Suju_Nepro-2.jpg

Urapolkuani valmentajaksi olen kulkenut välillä sekä mukavasta myötätuulisesta ammatillisesta sekä henkilökohtaisesta matkanteosta nauttien että elämänkaareni matkalla kipeästi komupuroiden. Tiedän miltä tuntuu, kun ei pysty tai kun ylipäätään eteneminen ei ole itsestään selvää ollenkaan. Näissä risteyskohdissa tekemäni valinnat kuljettivat minut yli kahdeksan vuotta sitten yksilöllisesti räätälöitävien tavoitteellisten valmennuskohtaamisten äärelle.

Sisäsyntyistä on haluni olla saattajana oppimisen ja oivalluksen äärelle sekä rinnallakulkijana yksilöllisen kehittymisen prosessissa. Tuotan työssäni pohtimisen rauhaa, vaihtoehtoisia näkökulmia, olemisen levollisuutta, elämään luottamusta, toivoa ja kiitollisuutta, prosessien selkeyttä sekä parempaa fyysistä ja psyykkistä oloa. Hyvän elämän askelmerkkejä ja karttoja.  Plakkarissa on kohtaamisia tuhansien ainutkertaisten, keskenään äärimmäisen erilaisten arvostamieni ihmisten kanssa. Ai niin, ihan helpolla en päästä - motivaatio ja eteen päin vievä liike tarvitsee riman, joka on juuri oikealla tasolla, hiukan tämän hetkistä korkeammalla ottaen kuitenkin huomioon toimintakykyyn vaikuttavat moniulotteiset tekijät."

Eveliina Honkamäki

"Olen koulutukseltani sosionomi AMK sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistun keväällä 2022). Olen tehnyt pitkän työuran järjestöissä tukea tarvitsevien nuorten parissa.

 

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja yhä vuosien työkokemuksen jälkeen kiinnostunut nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan.

Uskon, että unelmat voivat toteutua ja ratkaisut erilaisiin, haastaviinkin tilanteisiin löytyvät. Etsitään ratkaisuja yhdessä. Pienissä muutoksissa on avain johonkin suurempaan.

Oma henkilökohtainen korkeakoulu on olla kolmen nuoren äiti."

I work in English also!

Suju_Nepro-3.jpg
satu_8-3-1.jpg

Satu Huhtala

SUJU Oy aloitti keväällä 2021 yhteistyön Tapereen kaupungin kanssa tarjoten palvelutuottajana neuropsykiatrista valmennusta. Neuropsykiatrisena valmentajana näissä toimii Satu Huhtala. "Olen koulutukseltani toimintaterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Kiinnostukseni neurokirjon asioihin syttyi v. 2004, jonka myötä hakeuduin toimintaterapiaopintoihin. Valmentajana pyrin olemaan empaattinen ja lempeän jämäkkä."

LUPAUS
Valmennusprosessisi jälkeen jotain on muuttunut toivomaasi suuntaan, edes hitusen, joskus aikamoisen loikan verran. Olemme valmentajina todistamassa inhimillisiä ihmetarinoita - arjen sankarimatkoja. 

Anni Raunio

Olen koulutukseltani sosionomi ylempi AMK (sosiaaliala) ja valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen toiminut pitkään järjestössä erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja heidän perheidensä palvelujen ja kehittämisen parissa. Leikkimielisyys ja uteliaisuus ovat minun kantavia voimiani. Aina voi oppia uutta.

 

Jokainen kohtaaminen on minulle tärkeä. Joskus kohtaaminen onnistuu parhaiten yhdessä tekemällä, vaikka valokuvaamalla. Minua on kuvattu lempeäksi, turvalliseksi ja tilaa antavaksi. Se on juuri sitä mitä haluan valmentajana olla. Jokainen pieni askel on tärkeä kohti tavoitetta ja tehtäväni on olla niissä askeleissa turvallisesti mukanasi.

anni_8-3-1.jpg