top of page
SUJUn valmentajat
Suju_Nepro-2.jpg
Hanna Untala

"Olen SUJU Oy:n perustaja ja jonkin verran valmennustyötä tekevä toimitusjohtaja. Toteutan neuropsykiatrista valmennusta, koulutuksia sekä teen oppimisvaikeuksiin liittyviä testauksia. Olen myös moniammatillisen tiimin jäsen SUJUn NePRO:n tuottamassa Oma väylä -kuntoutuksessa. Lisäksi olen Intro ry:n perustajajäsen.


Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen maisteriohjelmasta, erityisopettaja sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi minulla on Stressinhallintavalmentajan sekä Mind Coach® (certified trainer) pätevyydet. Takataskusta löytyy yrittäjän ammattitutkinto sekä yritysjohdon erityisammattitutkinto. Aiemmassa elämänvaiheessa olen toiminut muusikkona, pedagogina sekä kouluttajana musiikkikasvatuksen parissa. Elämän merkityksellisin luottamustehtävä on olla kolmen ihmisen äiti. 

Eveliina Honkamäki

"Olen koulutukseltani sosionomi AMK, neuropsykiatrinen valmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen tehnyt pitkän työuran järjestöissä tukea tarvitsevien nuorten parissa.

 

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja yhä vuosien työkokemuksen jälkeen kiinnostunut nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan.

Uskon, että unelmat voivat toteutua ja ratkaisut erilaisiin, haastaviinkin tilanteisiin löytyvät. Etsitään ratkaisuja yhdessä. Pienissä muutoksissa on avain johonkin suurempaan."

I also work in English!

Suju_Nepro-3.jpg
satu_8-3-1.jpg
Satu Huhtala

"Olen koulutukseltani toimintaterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja. Opiskelen myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Toteutan SUJUssa myös Oma väylä -kuntoutusta sekä teen hallinnollisia tehtäviä.

 

Olen työskennellyt aikuisten neurokirjon henkilöiden kanssa yli kymmenen vuoden ajan ja tykkään työstäni! Valmentajana olen lempeän jämäkkä, mutta joustava.

Minua on kuvailtu valmentajana empaattiseksi, ymmärtäväiseksi ja turvalliseksi. Yhteistyössä löydämme vahvuuksiksi ja ratkaisuja elämän pulmakohtiin askel kerrallaan.

 

Vapaa-ajalla luen, liikun ja tutustun uusiin ja mielenkiintoisiin asioihin."

Nella Nuutinen

"Minua kutsutaan Nellaksi. Haluan olla auttamassa, kun sinä etsit tapoja tehdä elämästäsi omannäköistä tavalla, joka kantaa. Koen, että elämä heittää meille itse kullekin eteen välillä jos jonkinlaista, eikä maailmalla aina todellakaan ole kohtuuden tajua. Varsinkin sellaisissa tilanteissa luotettavia kanssakulkijoita tarvitaan – ja juuri sitä minä työssäni haluan olla. Minulla on vahva luotto siihen, että hankalissakin tilanteissa muutokseen on aina mahdollisuus.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri, sosionomi (AMK) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Sosiaalialan töihin siirtymisen jälkeen olen täydentänyt osaamistani erilaisilla lyhyemmillä koulutuksilla, ja paraikaa opiskelen hiukan psykologiaa. Aiempi työkokemukseni on kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen kentiltä.

Vapaa-ajallani erityisen lähellä sydäntäni ovat larppaaminen, kirjoittaminen, miekkailu, koiran kanssa ulkoilu ja tanssiminen. Perheeseeni kuuluu kumppanin ja koiran lisäksi kumppanin kaksi hevosta."

I also work in English!

nella-2.jpg
Anni Raunio

"Olen koulutukseltani sosionomi ylempi AMK (sosiaaliala), neuropsykiatrinen valmentaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen toiminut pitkään järjestössä erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja heidän perheidensä palvelujen ja kehittämisen parissa. Leikkimielisyys ja uteliaisuus ovat minun kantavia voimiani. Aina voi oppia uutta.

 

Jokainen kohtaaminen on minulle tärkeä. Joskus kohtaaminen onnistuu parhaiten yhdessä tekemällä, vaikka valokuvaamalla. Minua on kuvattu lempeäksi, turvalliseksi ja tilaa antavaksi. Se on juuri sitä mitä haluan valmentajana olla. Jokainen pieni askel on tärkeä kohti tavoitetta ja tehtäväni on olla niissä askeleissa turvallisesti mukanasi."

 

I also work in English!

anni_8-3-1.jpg
suju-1.jpg
Hannele Ala-Keskinen

"Neuropsykiatrisena valmentajana haluan tutustua asiakkaan maailmaan ja tukea häntä löytämään toivoa, toimijuutta ja itsearvostusta sekä ylläpitämään niitä, sillä meillä jokaisella on oikeus omannäköiseen hyvään elämään. Tavoitteenani on vahvistaa ja tukea asiakkaan käsitystä siitä, kuinka paljon hän itse pystyy vaikuttamaan myönteisillä sanoilla, teoilla ja asenteella siihen, että voi psyykkisesti ja fyysisesti paremmin. Voimavaralähtöisen, ratkaisukeskeisen juttelun ja asiakkaan itse valitsemien toiminnallisten, luovien menetelmien avulla haluan tukea jokaista löytämään omat vahvuudet ja voimavarat sekä kohtaamaan elämän mukanaan tuomat haasteet ja kasvukohdat. Valmennusprosessissa olen lempeä, mutta napakka kanssakulkija. Valmennukseni toimintaympäristöksi sopii niin etäyhteys, sisätilat kuin luontokin.

 

Koulutukseltani olen FM taidekasvattaja, neuropsykiatrinen valmentaja, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, aikuiskouluttaja ja kehitysvammaisten hoitaja."

Sari Anttila

"Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on taustalla pitkä työkokemus varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta.

 

Minua kiinnostavat erityisesti mielen hyvinvointi, neuropsykiatria, elämän kohtuullistaminen ja oman osaamisen kehittäminen valmentajana. Arvokkain opettajani on ollut eletty elämäni, perheeni ja kaikki kokemani myrskyt ja tyvenet.

Olen helposti innostuva, iloinen, myötätuntoinen ja herkkä. Kohtaan ihmiset uteliaan kiinnostuneesti ja kunnioittavasti. Parhaiten lataudun tarinoiden, teatterin ja sketsisarjojen parissa, kissat kainalossa ja mielellään maaseudun rauhassa.

Teen parhaani, jotta voin olla valmentajana sinulle opas, myötätunnon lähde tai toivonkipinä, joka kannustaa oman näköiseen elämään ja antaa sinnikästä tukea haasteiden keventämiseen. Elämässä ei tarvitse pärjätä yksin. Kuljen mielelläni rinnallasi, auttaen sinua ymmärtämään neurokirjon erityispiirteitäsi sekä ottamaan ne rehellisesti ja lempeästi matkakumppaneiksesi."

suju-3.jpg
Nepro-henrietta-2.jpg
Henrietta Jarva

"Heippa,


Olen Henrietta, Tampereella asusteleva psykologi. Taustalla minulla on Hollannissa suoritettu kliinisen neuropsykologian maisterin tutkinko, ja olen myös neuropsykiatrinen valmentaja. Urani varrella olen perehtynyt erityisesti neurokirjoon, ja sen lisäksi minua kiinnostavat esimerkiksi stressihallintakeinot ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, joten tällä hetkellä opiskelen kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. Erityinen kiinnostukseni neurokirjoon sai alkunsa jo opiskeluaikoina, ja Oma väylä- työni lisäksi minulla on kokemusta muun muassa Autismisäätiön päivätoiminnasta ja LAKU-perhekuntoutuksesta. Lisäksi uskon kansainvälisen tutkintoni antaneen minulle lisätyökaluja erilaisten, eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamiseen. Vapaa-ajalla yritän avartaa mieltäni lukemalla ja matkustelemalla, ja työni vastapainona tärkeää on myös urheilu. Työotettani voisin kuvailla empaattiseksi, ja voimavara- sekä ratkaisukeskeiseksi. Pyrin luomaan avoimen, rennon ja turvallisen ilmapiirin, sillä toivon, että jokainen voi tulla vastaanotolle omana itsenään.


Tapaamisiin!"

Valmentajien lisäksi:
Päivi Butcher -valmennussihteeri

"Häärään SUJUn taustajoukoissa monenlaisia tehtäviä tehden, edesauttaen sitä, että valmentajat voivat keskittyä itse valmentamiseen.

 

Kuulun itse neurovähemmistöön, olen ADHD-henkilö ja autisti. ADHD- ja autismiasiat ovatkin hyvin lähellä sydäntäni; ajantasaisen tiedon levitys, asioiden parantaminen ja vertaisten auttaminen on intohimoni. Suuri unelmani päästä näiden asioiden pariin töihin toteutui. Vapaa-ajalla kerron avoimesti elämästäni haasteineen ja onnistumisineen omalla nimelläni somessa (erityisesti Twitter ja Bluesky), mutta puhun mielelläni näistä asioista kasvotustenkin, joten minulle saa tulla juttelemaan. Tulen mielelläni valmennustapaamisiinkin mukaan, kun vertaistukiseuraa kaivataan.

 

Koulutukseltani olen tradenomi, mielenterveys- ja päihdepuolen lähihoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Sekä maailmanlaajuinen ADHD-, että autismiyhteisö somessa merkitsevät minulle paljon. Ne ovat opettaneet minulle neurovähemmistön asioista valtavasti, ja edelleen monen vuoden jälkeen opin vertaisiltani uutta jatkuvasti."

I also work in English!

päivi-1.jpg

LUPAUS
Valmennusprosessisi jälkeen jotain on muuttunut toivomaasi suuntaan, joskus aikamoisen harppauksen verran. Saamme olla valmentajina todistamassa inhimillisiä ihmetarinoita - arjen sankarimatkoja. 

bottom of page