top of page
kansikuva-2.png
pöytä, kasvi, sydänkortti

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä seksuaalisuuteen liittyvissä teemoissa. Seksuaalineuvonnan lähtökohtana on aina jokaisen asiakkaan yksilölliset tiedot ja tarpeet, joiden pohjalta seksuaalineuvontaa lähdetään toteuttamaan. Tarjoamme apua esimerkiksi kehonkuvaan, sukupuolen moninaisuuteen, seksuaaliseen suuntautumiseen, ihmissuhteisiin, parisuhteeseen ja seksuaalitoimintoihin liittyen.

Seksuaalineuvonta tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa. Lähtökohtana on asiakkaan yksilölliset tarpeet, tarvittaessa huomiomme myös neuroepätyypillisyyden.

Tarjoamme tukea ja keskusteluapua liittyen esimerkiksi seuraaviin teemoihin:
  • kehonkuva

  • sukupuolen moninaisuus

  • seksuaalinen suuntautuminen

  • ihmissuhdeasiat

  • parisuhde 

  • oman seksuaalisuuden toteuttaminen

Seksuaalineuvontaa toteutetaan useimmiten 1–5 kerran jaksoina, jotka sovitaan yksilöllisesti. Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia.

 

Toteutamme seksuaalineuvontaa kasvotusten Tampereella ja tietoturvallisella etäyhteydellä valtakunnallisesti. Toteutamme myös tapaamisia vanhemmille, läheisille ja ammattilaisille, jotka pohtivat näihin teemoihin liittyviä asioita.

Seksuaalineuvonnassa työntekijä pitää huolen asiakassuhteen luottamuksellisuudesta ja noudattaa vaitiolovelvollisuutta. Hän huolehtii, että digitaaliset työvälineet ja tietoturva ovat kunnossa. Tapaamisista ei tule Kanta-merkintää.

IMG_5699.jpg

Miten?

  • Voit ostaa yksittäisiä tapaamiskertoja tai muutamien tapaamiskertojen paketteja verkkokaupastamme

  • Voit olla yhteydessä yhteystietolomakkeen kautta ja kertoa tilanteestasi, niin räätälöidään sinulle tarpeenmukainen seksuaalineuvontaprosessi.

Seksuaalineuvojat

Tampereella tai etänä

Emma
Emma Mäkinen
lainausmerkit

"Valmennuksen aikana koin, että tulin kuulluksi kunnolla ensimmäistä kertaa ikinä. Sain paljon tukea ja apua ongelmiini ja vaikeuksiini. Koin myös, että valmennuksessa kartoitettiin hyvin omat tarpeeni sekä omat voimavarani."

bottom of page