top of page

Yhteystiedot

Kysy lisää, tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Tyhmää voi olla jättää kysymättä.

041 317 2466

suju@sujuvalmennus.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Katso tarkemmat yhteystiedot ja tulo-ojeet:

Jätä viesti

Kiitos yhteydenotosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tampere

Petsamonkatu 14, 33500 Tampere

Tulo-ohje:

Toimitilaan on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Lähimpänä on ratikkapysäkit nimeltä "Kalevan kirkko", ja bussipysäkkejä on Teiskontiellä. Petsamonkadulla on parkkikiekkopaikkoja. Teiskontieltä tultaessa toimitila on Petsamonkadun ensimmäisessä rakennuksessa, ensimmäiset ovet. Ikkunoissa ja ovessa on SUJUn logo. Ovi on lukossa, soita ovikelloa. Paikalle tullaan aina ennakkoon sovitusti, varsinaista vapaata aukioloa ei ole. Tilassa on wc sekä keittiö kahvinkeittomahdollisuuksineen. Voit syödä myös omia eväitä odotustilassa.

Lahti

Aleksanterinkatu 16, 15140 Lahti

Tulo-ohje:

Käynti viihtyisään SUJUn omaan toimitilaan (Crazy Town:n sisällä) tapahtuu Alenksanterinkatu 16 ovelta siten, että oma valmentajasi tulee sovittuna aikana sinut hakemaan ovelta. Soita tai viestitä tarvittaessa. Sisäänkäynnin ovi on heti Partioaitta-liikkeen vieressä. Tilassa on kahvi- ja teetarjoilu sekä wc:t.

Jyväskylä

Kauppakatu 18 B 15, 40100 Jyväskylä

Tulo-ohje:

Toimitila sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykadun varrella. Osoitteen numero 18 ja rapun kirjan B on selkeästi merkitty sisääntulon kohdalla. Paina summeria, jossa on numero 15. Availemme sinulle oven. Pääset nousemaan kolmanteen kerrokseen joko rappusia pitkin tai hissillä. Vastassa on odotusaula, josta löydät odottelupaikan. Tilassa on wc sekä keittiö kahvinkeittomahdollisuuksineen. Voit syödä myös omia eväitä odotustilassa.

Seinäjoki

Koulukatu 13 C 25, 60100 Seinäjoki

Tulo-ohje:

Valoisa toimitila sijaitsee keskeisellä paikalla. Pääset nousemaan kolmanteen kerrokseen rappusia pitkin. Ovessa ovikello, työntekijä avaa oven. Vastassa on odotusaula. Tilassa on wc sekä keittiö kahvinkeittomahdollisuuksineen. Voit syödä myös omia eväitä. odotustilassa.

bottom of page