top of page

SUJUvaa kasvua

Piskuruisesta itsensä työllistämisestä alkunsa saanut SUJU Oy laajentaa toimintojaan 1.1.2024 alkaen ulottumaan Pirkanmaan lisäksi Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueille. Näin mm. NUOTTI-valmennus toteutetaan alueilla, joiden toimitilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla alueen isoja kaupunkeja (Tampere, Jyväskylä ja Seinäjoki). NUOTTI-valmennus on toki myös liikkuvaa työtä, jota toteutetaan tarpeitten mukaisesti osallistujan kotona, arjen ympäristössä, verkostoissa sekä myös etätapaamisina.


NUOTTI-valmennuksen rinnalla SUJUssa tehdään neuropsykiatrista valmennusta, lyhytterapiaa sekä seksuaalineuvontaa. Neurovähemmistön teemoihin liittyviä koulutuksia tehdään tilauksesta. Lisäksi teemme oppimisvaikeuksiin liittyviä testejä lausuntoineen. SUJUn/NePRO toiminta tuottaa Oma väylä -kuntoutusta, joka on melko uusi neuropsykiatrisen kohderyhmän ikioma moniammatillisesti toteutettu kuntoutusvuosi. Tähän pääset tutustumaan rinnakkaisella kotisivullamme nepro.fi

Tänään soitteli tutkimusta tekevä henkilö ja kertoi tekevänsä haastatteluja mikroyrittäjille. Juhlallista oli sanoa, että me SUJUna emme enää ole mikroyritys. Haaveesta toteuttaa neuropsykiatrisen osaamisen palvelukeskus on tullut totta. SUJU on pidetty ja houkutteleva työpaikka eri alojen ammattilaisille. Yhteistyötä tekevät terveydenhoitoalan, sosiaalialan ja kasvatusalan asiantuntijat erilaisine työhistorioineen ja lisäkoulutuksineen. Yhteistä meille kaikille on arvolähtöinen toimijuus, jatkuvaan itsensä kehittymiseen pyrkiminen, rohkeus ja ilo sekä se, että kaikki tänne töihin hakeutuneet ihmiset tekevät merkityksellistä työtä koko sydämellään.


Kasvusta huolimatta SUJU haluaa pysyä ihmisenkokoisena ja -näköisenä paikkana, johon jokainen kokee olevansa tervetullut.

Toimitusjohtajan terveiset kirjoitti Hanna UntalaSUJUn toimitusjohtaja Hanna Untala

Comentarios


bottom of page